Caffe slicica naslovne pored logoa 216

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

Čuveni francuski bend „ Nouvelle Vague” premijerno stiže u Crnu Goru

RUBIX U PORTO MONTENEGRU OBJAVIO JOŠ JEDNU ZVIJEZDU FESTIVALA:

Festival Rubix Porto Montenegro najavljuje premijerni dolazak francuskog benda “Nouvelle Vague” u Crnu Goru. Ovaj čuveni bend će biti jedan od glavnih izvođača na festivalu RUBIX 2024 i nastupiće na Sinhro bini u Porto Montenegru ovog ljeta, 9. avgusta. Ovaj jedinstveni bend, poznat po svojim očaravajućim “bossa nova” verzijama klasičnih “new wave” hitova, obećava nezaboravno veče puno nostalgičnih melodija i toplog ritma.


“Nouvelle Vague”, predvođen talentovanim Markom Kolinom, izvanredan je u interpretaciji klasike iz ere post-panka i nju-vejva, sve u neodoljivom “bossa nova” stilu. Njihovu muziku odlikuju sofisticirani aranžmani i jedinstvena atmosfera koja osvaja publiku širom svijeta. Među vokalistima grupe ističu se “Mélanie Pain” i “Liset Alea”, čije su harizmatične interpretacije postale sinonim za stil ovog benda. Njihova diskografija obuhvata nekoliko uspješnih albuma, uključujući hitove kao što su "Dance With Me" - adaptacija pjesme grupe “The Lords of the New Church” i "In a Manner of Speaking" - originalno od grupe “Tuxedomoon”. Svojim melodijama donose nostalgičnu čežnju za osamdesetim godinama, uz moderni tvist koji je osvojio srca slušalaca.

Picture 1
Najnoviji album "Should I Stay or Should I Go?" predstavlja novu kreativnu fazu ovog benda, obrade koje donose novi talas energije i inovativnosti. Album sadrži osvježavajuće verzije klasika, poput čuvene pjesme grupe “The Clash”, po kojoj je i dobio ime. Očekuje se da njihove nove interpretacije privuku kako stare fanove, tako i novu publiku.Premijernim nastupom u Crnoj Gori, “Nouvelle Vague” će na Sinhro bini ujediniti ljude iz cijelog svijeta,ljubitelje umjetnosti sa istančanim mužičkim stilom. 

Nakon najavljenog dolaska legendardne glumice Izabele Roselini, koja će otvoriti Rubix festival 8. Avgusta svojom predstavom “Darwins Smile”, nastavlja se otkrivanje novih zvijezda koje će svojim nastupima i ovog ljeta osvježiti predivan ambijent Boke Kotorske i Porto Montenegra. Na prošlogodišnjem izdanju festivala, natupili su Džon Malkovič, Morčiba bend, Frančesko Tristano, Damian Lazarus i mnoga druga velika imena iz svijeta umjetnosti, a nezaboravni nastup luksemburškog kompozitora Frančeska Tristana, možete progledati na linku - https://www.youtube.com/watch?v=CpU6DnGyq_U&t=178s .

Organizatori Rubix festivala s ponosom najavljuju nastup inovativnog kaver benda “Nouvelle Vague”,  obećavaju fenomenalnu energiju i nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Sve dodatne informacije i novosti u vezi sa Rubix 24, mogu se pronaći  na Instagram stranici rubixfestival i sajtu festivala www.rubixfestival.me. Karte po promotivnim cijenama, dostupne su klikom na link - http://gigstix.me/rubix-festival-2024-porto-montenegro . 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!