Caffe slicica naslovne pored logoa 217

Portonovi July Digital Banner Caffe Montenegro 712x95 2

Isabella Rossellini stiže u Porto Montenegro!

Rubix festival sa ponosom najavljuje dolazak čuvene italijanske glumice Izabele Roselini, koja će nastupiti na Sinhro sceni u Porto Montenegru, 8. avgusta 2024. godine. 

Umjetnica visokog renomea, ćerka poznate švedske glumice Ingrid Bergman i čuvenog italijanskog filmskog reditelja Roberta Roselinija, stekla je zadivljujuću karijeru u svijetu američkog filma. Proslavile su je uloge u filmovima “Blue Velvet” i “Death Becomes Her”. Pored glumačke slave, istakla se i u svijetu modelinga, kada je postala zaštnitno lice čuvenog brenda “Lancome”.

Ona će na Rubixu izvesti jedinstvenu monodramu “Darwin’s Smile”, koja dočaravajući emocionalni odnos između ljudi i životinja, budi svijest o evoluciji, glumi i etologiji. Predstava ujedinjuje umjetnost i nauku, kroz prizmu empatije i evolucije. 

Izabela u ovoj predstavi na humorističan način spaja svijet nauke i pozorišta, istražujući univerzalni jezik emocija i moć empatije. 

Nakon prošlogodišnjeg nastupa Džona Malkoviča, Rubix 24 nastavlja u velikom stilu, ponovo priređujući spektakl pozorišnog karaktera na Sinhro sceni. Ova višestruko nagrađivana glumica, zasigurno će sve posjetioce očarati svojim šarmom i glumačkim sposobnostima. 

Izabelin dolazak u Crnu Goru uzdići će kulturološku i ekološku svijest u našoj zemlji i veoma pozitivno uticati na njen turizam i ekonomiju. 

RUBIX će i ovog ljeta ugostiti mnoga svijetski poznata imena iz svijeta umjetnosti, kulture i muzike. Najmodernija tehnološka rješenja bine i zvuka, audio-vizuelni efekti, izložbe i radionice, upotpuniće jedno krajnje nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo. 

Sve informacije i novosti u vezi sa RUBIX 24 možete pronaći na instagram i facebook stranici Rubix Festival. Karte po promotivnoj cijeni možete kupiti već danas, klikom na sajt www.rubixfestival.me

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!