Caffe slicica naslovne pored logoa 216

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

Ekskluzivnost pod jadranskim svjetlom: Merit Starlit Hotel & Residence u Budvi

Putovanje kroz luksuz i prirodu Crne Gore

U srcu pitoresknog primorskog grada Budve, novi projekat Merit InternationalaMerit Starlit Hotel & Residence, s ponosom se izdiže kao biser crnogorskog turizma. Ovaj luksuzni kompleks od 49 rezidencija ne samo da obećava izuzetnu udobnost, već i nevjerojatan pogled na Jadransko more koji doslovno oduzima dah.

Neopisiva ljepota iz svakog ugla

Merit Starlit Hotel & Residence se ponosi svojom izuzetnom lokacijom koja pruža savršen spoj urbanog života i prirodnih čuda Crne Gore. Sve rezidencije imaju neometan pogled na prostrano plavetnilo Jadranskog mora, stvarajući atmosferu koja priziva mir i luksuz. Svaki prozor otkriva panoramu koja seže do horizonta, stvarajući nezaboravne trenutke zalazaka sunca.

starlit 2

starlit 1

Blizina istorijskih znamenitosti i prirodnih čari

Jedna od ključnih prednosti Merit Starlit-a je njegova neposredna blizina istorijskim i prirodnim ljepotama i čudima Crne Gore. Stari grad Budva, s njegovim šarmantnim uskim ulicama i bogatom kulturnom baštinom, udaljen je samo nekoliko koraka od hotela. Ova blizina omogućava gostima da istraže bogatu istoriju i osjete puls ovog mediteranskog grada.

Na samo pet minuta vožnje od hotela, smješten je Sveti Stefan, jedno od najprepoznatljivijih odredišta crnogorskog turizma. Ovo poluostrvo sa svojim luksuznim vilama i jedinstvenom arhitekturom nudi nezaboravan pogled na Jadransko more, posebno tokom bajkovitih zalazaka sunca.

Ljubitelji prirode takođe će biti oduševljeni jer su nacionalni parkovi Durmitor, Lovćen, Biogradska gora i Skadarsko jezero u blizini i do njih se ide kratkom vožnjom. Ovi prirodni dragulji Crne Gore nude spektakularne pejzaže, planinske vrhove, jezera i bogatstvo biološke raznolikosti – sve je to dostupno stanovnicima Merit Starlit-a koji žele uživati u miru prirode.

starlit 6

Merit Starlit Hotel & Residence nije samo smještaj, već pruža iskustvo života koje spaja vrhunski luksuz s blizinom prirode i bogatom kulturom Crne Gore. Svaka rezidencija je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila najviše standarde udobnosti i estetike, pružajući gostima osjećaj ekskluzivnosti i opuštanja.

Sa 44 elegantno opremljene hotelske sobe i 49 rezidencija koje obećavaju nevjerovatan pogled na Jadransko more, Merit Starlit Hotel & Residence postavlja nove standarde u crnogorskom turizmu. Dva vrhunska restorana, SPA i fitness centar pružaju gostima mogućnost uživanja u uslugama svjetske klase, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje i uživanje.

starlit 3


Sve usluge i sadržaji koje pruža ovaj hotel čine Merit Starlit ne samo hotelom, već pravim domom gdje se udobnost, ekskluzivnost i vrhunske usluge stapaju u jedinstvenu harmoniju života na crnogorskoj obali.


Jedan od ključnih elemenata koji čini Merit Starlit posebnim je njegova povezanost sa svjetski poznatim brendom Merit International. Svi stanovnici ovog luksuznog kompleksa imaju privilegiju da uživaju u uslugama nivoa pet zvjezdica 24 sata dnevno. Concierge & Pro Butler tim će biti na raspolaganju kako bi ispunio svaku želju i pružio nezaboravno iskustvo gostima.

Merit Starlit ne nudi samo udobnost unutar zidova hotela. Meritov vozni park stoji na raspolaganju vlasnicima rezidencija, omogućavajući im lagan pristup svim ljepotama koje Budva i Crna Gora imaju za ponuditiOva personalizovana usluga čini istraživanje okoline još jednostavnijim i udobnijim za stanovnike Merit Starlit-a.

starlit 7

starlit 11

Za one koji traže dodatnu dozu luksuza, Merit Starlit nudi ekskluzivnu mogućnost istraživanja privatnih i prekrasnih plaža uz pomoć njihove vlastite jahte "Spirit of Merit". 

Vlasnici rezidencija mogu uživati u luksuznom doživljaju plovidbe Jadranskim morem, čime se upotpunjuje već impresivno iskustvo boravka u Merit Starlit Hotel & Residence.

starlit 9

Sve usluge i sadržaji koje pruža ovaj hotel čine Merit Starlit ne samo hotelom, već pravim domom gdje se udobnost, ekskluzivnost i vrhunske usluge stapaju u jedinstvenu harmoniju života na crnogorskoj obali.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!