Caffe slicica naslovne pored logoa 216

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

Revolucionarni wellness na obali boke

Upoznajte Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu

One&Only Portonovi, idilični rizort smješten u Bokokotorskom zalivu, u Herceg Novom, u Portonovom, predstavlja ultimativnu wellness destinaciju za hladnije dane. Ovaj rizort je prvi One&Only koji nudi Chenot Espace – transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma zasnovano na Chenot Metodi®, koja podrazumijeva programe po mjeri i pionirske tretmane kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cijele godine.

Chenot-ov inovativni pristup kombinuje principe tradicionalnog kineskog liječenja sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom. 

OO Portonovi Wellness Chenot Espace Entrance 0756 MASTER

Gosti započinju svoje wellness putovanje nizom testova, dizajniranih u skladu sa njihovim individualnim potrebama, što dovodi do kreiranja efikasnih i jedinstvenih, personalizovanih programa. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, ispituje važan niz fizioloških parametara, poznatih kao Chenot Lifestyle Biomarkers®, procjenjujući uticaj životnog stila na vitalni status i procese starenja.

Nakon dijagnostičkih testova, za svakog gosta se kreira sofisticirani set prilagođenih tretmana i planova ishrane, koji sinergetski stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovno uspostavljaju fiziološku ravnotežu. Moguće je izabrati sveobuhvatni jednosedmični program, pojedinačne tretmane, ili kraće programe koji se mogu neprimjetno uklopiti u vaš odmor.

Chenot Actifs


Ovo je prvi One&Only koji nudi Chenot Espace – transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma zasnovano na Chenot Metodi®, koja podrazumijeva programe po mjeri i pionirske tretmane kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cijele godine.


Budući da ishrana predstavlja ključni stub Chenot metoda®, gosti One&Only Portonovi rizorta mogu da praktikuju personalizovani plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa njihovim wellnes programima, i to u hotelskom restoranu La Veranda. Chenot dijeta je precizno formulisana da podrži samoizlječenje tijela, očisti ga na ćelijskom nivou i olakša metaboličku ravnotežu. Ova niskokalorična dijeta aktivira tjelesne mehanizme posta, istovremeno osiguravajući kvalitetnu prehranu ćelijama i ne narušavajući ukus ili aromu.

Chenot Espace se prostire na čak 4.000 m2 i nudi najsavremeniju opremu i 28 soba za tretmane. U ponudi je niz ciljanih tretmana, od neuro-akustične duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana. 

Chenot Cardiorespiratory Fitness Assessment copy 2

Chenot Neurac Treatment

Dijagnostika i tretmani spadaju u šest različitih odjeljenja: Medicinsko odjeljenje, Ljudske performanse, Medicinska estetika, Estetika, Hidroterapija, te Sport i fitnes.

Pored toga, Chenot Espace posjeduje i sale za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, orijentalni Hammam i zatvoreni bazen, omogućavajući gostima pregršt opcija za opuštanje i regeneraciju. 

OneOnly Portonovi LIFESTYLE DAY2 SpaPool Him Swimming 6618 MASTER BW

Tipsarević Luxury teniski klub sa dva profesionalna terena pruža vrhunske sadržaje ljubiteljima ovog sporta na svim nivoima, dok najsavremeniji fitnes centar nudi privatne i grupne treninge uz najnoviju Technogym™ opremu. Takođe, za goste koji žele idealnu kombinaciju vježbe duha i tela, na raspolaganju su časovi joge na otvorenom, sa čarobnim pogledom na zaliv i fascinantnu arhitekturu One&Only Portonovi rizorta.

OO Portonovi Resort Main Lawn Detail Alt 0053 MASTER


Za više informacija ili rezervacije posjetite: oneandonlyportonovi.com


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!