Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Unikatan hedonistički univerzum

Predstavljamo: Pierre champagne Bar & Wine Shop u Podgorici  /

Pierre champagne Bar & Wine Shop u Podgorici, konceptualno osmišljen kao kuća istinskog hedonizma, donosi inovativan oblik usluge na jednom mjestu. Pierre predstavlja specijalizovan objekat koji spaja prodajni i ugostiteljski tj. uslužni momenat. Ono što malo ko zna u ovom momentu je da se iza ovog hedonističkog mjesta krije zapravo jedan savremeno urađen prodajni koncept.

„Ko“ je Pierre?

Pierre je novo i posebno mjesto u Moskovskoj ulici, broj 64, na prelijepoj lokaciji - mjesto koje će vam zasigurno uljepšati dan i nahraniti svako čulo. Perfektno lociran, da uvijek bude blizu iz kog god ste dijela grada. Dizajniran po poslednjim trendovima. 

Ovo istančano lijepo mjesto postaje zona za izlazak van ustaljenih ugostiteljskih formi. Možda na ovom mjestu probate neko novo vino ili kupite neko drugo piće zbog koga ćete zaboraviti sve što ste do sada probali.

DSC 5049

 Istančana estetika ovog prostora osvaja na prvi susret. Nesvakidašnje atraktivan prostor, koji može  da parira popularnim mjestima ovog tipa iz velikih kosmopolitskih destinacija. 

Unikatni hedonistički univerzum pruža daleko više od svega što ste do sada doživjeli, kao mjesto poručuje da samo dođete na ovu adresu i uživate u luksuzu za koji vam nije potrebna posebna pozivnica. 

Spektakularan ali jednostavan enterijer opušta. Idealan za svako doba dana, za svaki povod. Ekskluzivno uređen, oplemenjen prvenstveno iskrenom prijatnom atmosferom. 

Raskošna vinska kolekcija znalački selektovana stiže sa najčuvenijih vinskih adresa u svijetu iz petnaestak zemalja. Ali nije samo to važno, važno je da pojedine zemlje poput Italije i Francuske nude vina iz svih svojih regija, podneblja, što je veliki broj.

DSC 5273

Uz dobro piće, mini meze je servirano da svaki gutljaj oplemeni i izoštri čula, vodeći se idejom da se upravo konzumacijom hrane uz piće postiže najveći ugođaj.

Pierre svakako daje unikatni pečat ugostiteljskoj ponudi Glavnog grada i mjesto je sa autentičnim elegantnim notama uživanja.

Razlika koja prija

Pierre champagne Bar & Wine Shop u Podgorici se odvaja prvenstveno po osnovnoj razlici koja se ogleda u tome, da to nije klasičan ugostiteljski objekat, to je mjesto susreta, konzumacije i užitka a ujedno i mjesto za odabir i kupovinu vrhunskog vina, šampanjca ili viskija. Druga osnovna razlika je ponuda, koja je u mnogo čemu drugačija od standardne i kreirana je za istinske ljubitelje i poznavaoce. Ovaj koncept ima za cilj da crnogorskom tržištu donese vrhunsku i široku ponudu najeksluzivnijih alkoholnih pića, šampanjaca, vina i spirita. Zato je u objektu značajna pažnja posvećena šopu u kojem možete kupiti pored najfinijeg konjaka Hennessy, viskija Glenmorangie, Ardbeg, Dalmore, Nikka, Kavalan… votke Belvedere, rumova Eminente i Metuzalem, i preko 100 etiketa vina iz cijelog svijeta i vina domaćih proizvođača. Asortiman vina je pažljivo biran, tako da su izborom pokrivene sve regije svijeta, a cjenovno svako može pronaći nešto odgovarajuće.

DSC 5472

Asortiman s kojim se opravdano ponositi

Veliki dio ponude čini portfolio Moet Hennessy korporacije, na koju su u Pierre champagne Bar & Wine Shop-u izuzetno ponosni, gdje osnovu i srž čine šampanjci svjetskog glasa poput Dom Perignon-a, Veuve Clicquot-a, Moet-a do spirita poput konjaka Hennessy i vrlo specifičnih singl malt viskija, Glenmorangie-a, Ardbeg-a, Volcan tekile, Eminente ruma do vrlo tražene vodke Belvedere. Ponudu Pierre-a čini i ponuda specijalnih spirita iz Japana, specijalne selekcija Clase Azul tekile i definitivno impozantna vinska ponuda sa preko stotinu etiketa najčuvnijih vinarija iz Italije, Francuske, Argentine, Brazila, Novog Zelanda, Australije. Uz naravno selekciju vina iz cijelog regiona kao i žestine sa ovih prostora.


Istančana estetika ovog prostora osvaja na prvi susret. Nesvakidašnje atraktivan prostor, koji može  da parira popularnim mjestima ovog tipa iz velikih kosmopolitskih destinacija.


Pierre champagne Bar & Wine Shop ima poseban odjeljak sa premijum cigarama, za čije konzumiranje u laundž baru imate poseban kutak. Vrhunska pića, prijatan ambijent i dobra cigara... Ali to nije sve, objekat je i prodajnog karaktera pa gosti mogu kupiti omiljeno piće na licu mjesta. No, ni to nije sve. 

Posebno posvećeni stalnoj edukaciji

Pierre champagne Bar & Wine Shop je mjesto gdje se odvijaju ne samo promocije već i edukativne radionice vinske i druge, namijenjene baristima i radnicima u ugostiteljstvu, a koje vode poznati profesionalci iz zemlje i inostranstva, brend ambasadori itd. 

DSC 5367

Pierre će posebno biti posvećen edukaciji koja će biti stalna. Sa jedne strane tim u Pierre-u će imati stalnu podršku kako bi vama kao kupcima pružio najbolje iskustvo i odabir odgovarajućeg pića shodno vašim potrebama i želji. S druge strane Pierre će biti mjesto edukacije za horeka partnere kompanije, gdje će se pružati mogućnost da vlasnici, menadžeri, šankeri i konobari prošire svoja znanja iz oblasti spirita i vina. Tokom zime u Pierre baru će biti organizovane posebne večeri na kojima će gosti imati priliku ne samo da uživaju u vinima poznatih italijanskih i francuskih vinarija, već i da slušaju o istoriji istih od samih proizvođača. Ljubitelji vina imaće priliku da uz degustaciju iz prve ruke čuju o razvoju i finesama u proizvodnji njihovih najpoznatijih etiketa ali i borbi sa klimatskim promjenama koje donose različite izazove proizvođačima vina svuda u svijetu.

Originalan i nov koncept „publika“ brzo pronađe

Objekat je otvoren u ljeto 2023. upravo kada Podgoričani odlaze na odmore, a ipak je za vrlo kratko vrijeme privukao veliku pažnju naših sugrađana i stranih gostiju. Da li je to dokaz da je upravo ovako multifikovan objekat nedostajao glavnom gradu?

Podgorica kao glavni grad raste u svakom pogledu, posebno iz godine u godinu jasno oslikava  potrebu da unaprijedi svoju ponudu namijenjenu svojim građanima, ostatku građanstva koje živi na primorju i sjeveru, kao i definitvno mnogobrojnim strancima koji u njoj žive i privrijeđuju a čija su  raznolikost i brojnost sve veće. 

Kome je namijenjen Pierre champagne Bar & Wine Shop u Podgorici  

Klijenti kompanije Energy Star International d.o.o. u čijem vlasništvu je Pierre champagne Bar & Wine Shop u Podgorici, su već odavno profilisani i generisani. Preko ovog objekta se kompanija obraća restoranima, barovima, klubovima kao i prodajnim kanalima poput prodavnica, marketa kao i mnogobrojnim diskontima koje dugi niz godina snabdijeva i sa kojima na tržištu zajedno predstavlja mnogobrojne svijetski priznate brendove krajnjim potrošačima tj. konzumentima. Kroz Pierre kao ugostiteljski objekat dodat je jedan specijalizovan ugostiteljski objekat na ovu listu isključivo vodeći se poslovnim potrebama da kompanija ima mjesto koje će u poslovnom smislu okupljati ljude iz ove sfere, radi edukacije, konzumacije, kolaboracije a krajnjem kupcu pojednostaviti put do željenog proizvoda bilo za eksternu upotrebu ili za gušt u divnom ambijentu. Prepoznata je potreba naše zemlje za ovakvim mjestom i kompanija ga je uvrstila u poslovne ciljeve. Sada kada je otvoren, mnogima će značiti i kao mjesto okupljanja, degustacije i užitka kao i mjesto za jednu sofisticiranu nabavku proizvoda koji su svima nama potrebni u raznim prilikama.

Profesionalno osoblje koje prije svega voli posao koji radi...

Danas svi brendovi, robne marke i svijetski priznate vinarije i destilerije ulažu dosta novca u konstatnu edukaciju zaposlenih, kao i distributera širom svijeta, obezbjeđujući stalne obuke, treninge, edukaciju kao i netvorking u smislu razmjene iskustava, znanja kao i same energije i pasije jer za vino treba gajiti konstantnu ljubav. Vodeći se tom poslovnom filozofijom Energy Star International d.o.o ulaže i vrijeme i novac u svoje zaposlene, svjesni činjenice da je to rast za firmu na duže staze. Personal Pierre-a predstavlja firmu na domaćem kao i na inostranom tržištu. 


,,Želimo da podignemo svijest o tome da se i šampanjac može popiti ne samo u ekskluzivnim momentima već i svakodnevno uz fino društvo i na pravom mjestu.“


Izuzetno posvećeno osoblje lokala je prošlo posebne obuke i seminare kako bi dopunili svoja već prilično ozbiljna znanja o pićima, hrani i kulturi usluge pa su uvijek tu da gostima predlože kombinaciju pića i cigara, sugerišu vino... 

DSC 5345

Šampanjac nije piće samo za posebne prilike već stvara posebne prilike – svaki dan

Na pitanje menadžmentu da li će kompanija u budućnosti graditi lanac ovakvih objekata u Crnoj Gori pod imenom brenda Pierre koji definitivno u Crnoj Gori ima neophodnost postojanja i perspektivu da postane prepoznatljiv brend, odgovorili su mi:

„Vidjećemo, vrijeme će pokazati,  kao i krajnji konzumerizam određenih etiketa, proizvoda i brendova.  Za sada nam je cilj da tržište upoznamo sa cijelokupnom ponudom koju imamo i koju svakodnevno unaprijeđujemo. Želimo da podignemo svijest o tome da se i šampanjac može popiti ne samo u ekskluzivnim momentima već i svakodnevno uz fino društvo i na pravom mjestu.“ 

Možemo dati sebi slobodu, da, ovaj odgovor shvatimo i potvrdno, s obzirom na ozbiljnost kompanije i višedecenijsko poslovanje.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!