Caffe slicica naslovne pored logoa 205

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Uvijek pravi izbor

Kalamper Hotel & Spa /

Ukoliko planirate da posjetite Crnu Goru, zbog poslovnih obaveza, gastronomije, aktivnog odmora ili Spa užitka, budite sigurni da će Hotel Kalamper zadovoljiti i prevazići sva vaša očekivanja.

Kalamper Hotel & Spa sa Depadansom je luksuzni hotel na Velikom Pijesku, koji je smješten na samoj obali mora. Prostrane smještajne jedinice svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nude gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost izuzetnog boravka sa besprijekornom uslugom. Savremena gradnja, posebno dizajniran enterijer i maštoviti i korisni detalji čine da cijeli prostor odiše toplinom i udobnošću.

soba detalj

Hotel raspolaže salom za sastanke, Spa centrom, teretanom, zatim restoranom, lounge barom,    dječijom igraonicom i plažom.

Meniji pripremljeni od strane strastvenih kuvara su osmišljeni tako da zadovolje različite potrebe i ukuse. Kuhinja u kojoj nastaju jela sa predivnim mirisima i ukusima a koja pritom izgledaju zanosno, odgovoriće na potrebe i onih sa najistančanijim ukusom. Kako je uparivanje hrane i vina veoma važno, gosti ovog hotela mogu uživati u pažljivo odabranim ukusima nekih od najboljih vinarija i na taj način stvoriti gastronomsko zadovoljstvo za pamćenje.

gastro

Kontinuirana edukacija osoblja i širok izbor sadržaja i usluga u okviru hotela, imaju samo jedan cilj, a to je zadovoljstvo gostiju bez obzira na njihovu starost. Hotel je idealan izbor za mirne porodične odmore sa djecom kojima je cilj da uživaju u komfornom smještaju i raznolikom programu. Igraonica kojom hotel raspolaže će najmlađima obezbijediti svu potrebnu razonodu uz   animatorski tim koji će se pobrinuti za kreiranje programa za vaše mališane a vama obezbijediti vrijeme za masažu ili uživanje u čaši vina.

Kalmper hotel je idealno mjesto i za zaljubljene parove koji su u potrazi za romantičnim vikendom, za starije goste a zbog svog položaja i za ljubitelje prirode kao i one koji su u potrazi za izletima.

terasa


Hotel Kalamper priprema prazničnu ponudu za pamćenje

Ukoliko se još niste odlučili kako ćete provesti novogodišnju noć, hotel Kalamper priprema prazničnu ponudu za pamćenje. Atmosfera je tokom praznika zaista posebna kod njih, užitak i prefinjenost se spajaju u svakom detalju. U ponudi imaju novogodišnje pakete kreirane tako da zadovolje najzahtjevnije goste, a kako se bez muzike ne može zamisliti ispraćaj stare godine, bend “Kafanski biseri” će upotpuniti kompletan doživljaj.


igraonica

Cjelogodišnje paket ponude sa besplatnim korišćenjem Spa centra

Hotel tokom cijele godine u ponudi ima različite pakete koji podrazumjevaju besplatno korišćenje Spa centra pa ukoliko ste ljubitel spa & wellness odmora, hotel Kalamper će vam sigurno biti prvi izbor.

Spa tretmani su luksuz kojem se mnogi od nas vole prepustiti, a Spa centar hotela Kalamper uključuje veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladni đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo i saunu. Gostima su na raspolaganju i razne vrste masaže koje su fantastičan način za uklanjanje stresa i opuštanje.

Hotel često, u saradnji sa poznatim vinarijama, organizuje vinske večeri, tokom kojih gosti mogu uživati u selekciji raznih vina koje uvijek prati posebno odabran meni šefa kuhinje. Ukoliko do sada niste posjetili Kalamper hotel, ovakvi dogođaji su zasigurno razlog da to uradite.

spa

Pored odmora, hotel pruža i odlične uslove za organizaciju konferencija, sastanaka, korporativnih treninga i sličnih dešavanja jer raspolaže i velikom konferencijskom salom. Privatne proslave i svečanosti su nešto čemu menadžment hotela poklanja posebnu pažnju trudeći se da svakom klijentu stvori trenutke za pamćenje i najljepše uspomene.

Kako se bliži kraj godine, ovaj period je uvijek i najpopularniji za organizaciju različitih korporativnih proslava.

Ukoliko želite da proslavite uspjeh, osoblje Kalamper hotela će vam organizovati jedinstvenu atmosferu kako bi se u očaravajućem ambijentu i posebno dizajniranom meniju opustili i priredili sebi i drugima veče kojeg ćete se dugo sjećati.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!