Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

Novogodišnja čarolija u One &Only Portonovi rizortu

Na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi, One&Only Portonovi najavljuje prazničnu sezonu transformišući se u blistavu zimsku palatu.

„Radujemo se što će naši gosti uživati u praznicima u One&Only Portonovi rizortu uz raznovrsan program proslava i događaja za sve uzraste i interesovanja. Od svjetlucavih dekoracija, do ugodnih banketa i uzbudljivih muzičkih nastupa u prekrasnom u okruženju našeg rizorta, sigurni smo da će ova praznična sezona biti nezaboravna", prokomentarisala je je Tessa Gorman, generalna direktorica One&Only Portonovi rizorta.

U idealnom okruženju, praznični kalendar rizorta je kreiran za goste svih generacija, sa ponečim za svakoga. Svečanosti počinju paljenjem lampica na jelci 4. decembra, a nakon toga od 15. decembra do 7. januara slijedi zabavna izrada i ukrašavanje kućica od medenjaka za najmlađe.

OneOnly Portonovi LIFESTYLE DAY4 Live Kitchen Her Him 20653 MASTER

Uz zvuk zvončića i praznične melodije u zraku, odmaralište je pripremilo ekstravagantne tradicionalne gozbe uključujući svečane večere na Badnje veče, 24. decembra i Božić, 25. decembra od 18 sati, te božićni ručak od podneva nadalje. Porodice i djeca svih uzrasta mogu da osjete uzbuđenje odmotavajući poklone u holu hotela sa samim Djedom Mrazom.


Proslava Nove godine obećava veče za pamćenje uz svečanu večeru i zabavu u La Verandi 31. decembra. Ova noć će zasigurno postaviti ton za Novu godinu, i to u pratnji muzičke umjetnice Nike Turković sa bendom i spektakularnog vatrometa.


OneOnly Portonovi Accomm Panoramic BayView Suite Terrace Fireplace Chair View 1234 HDR MASTER

Proslava Nove godine obećava veče za pamćenje uz svečanu večeru i zabavu u La Verandi 31. decembra. Ova noć će zasigurno postaviti ton za Novu godinu, i to u pratnji muzičke umjetnice Nike Turković sa bendom i spektakularnog vatrometa. Gala večera od pet sljedova, koju je osmislio izvršni šef kuhinje Chris Mare, donosi najbolje od mediteranske kuhinje u kombinaciji sa najboljim sastojcima iz Crne Gore. Produžujući veče na sljedeći dan, rizort nudi i posebne ponude za smještaj.

U skladu sa novogodišnjim odlukama, wellness centar Chenot Espace će se u januaru fokusirati na programe detoksikacije, kao i na svakodnevne treninge joge i akva aerobika. NEO butik koji se nalazi u sklopu resorta imaće specijalne ponude modnih dodataka regionalnih i stranih brendova tokom decembra i januara.

OneOnly Portonovi Drone 1362 MASTER


Provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu.


OO Portonovi Wellness Chenot Espace Espace Waiting 0815 MASTER

Magični duh Portonovi naselja oživljava u decembru, uz mnoštvo lampiona i ukrasa. Ovo mjesto nudi niz svečanih događanja, zabave i nesvakidašnjih proslava koje će osigurati nezaboravan doživljaj. Gosti i posjetioci su pozvani da posjete Portonovi Božićni market i uživaju u domaćim specijalitetima, uključujući kolače, riblje specijalitete, hamburgere, vafle, takose i razne druge praznične zalogaje. Marina trg će ugostiti neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, dok će djeca moći da uživaju u društvu Đeda Mraza i dječjim predstavama. Gosti ne smiju propustiti uzbudljive svjetlosne instalacije koje će obasjati marinu i osvijetliti noćno nebo širom resorta.

Provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu.


Za rezervacije, pišite Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozovite +382 31 691 001, dok je za programe u portonovi naselju potrebno izvršiti najavu putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Za više informacija posjetite oneandonlyresorts.com.


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!