Caffe slicica naslovne pored logoa 213

2024 April Cafe Montenegro digital banner v2

Entext posebna ponuda: Kupatilo po tvojoj mjeri sreće!

Kupatilo je prostor u kome počinješ i završavaš svoj dan. Ono, pored osnovne namjene, ima i ulogu da smiri, opusti i oslobodi stresa. Zato mora da bude vrhunskog kvaliteta i izgleda, a prije svega mora da bude prilagođeno tvojim potrebama.

Ideja o savršenom kupatilu je individualna. Za nekog savršeno predstavlja funkcionalnost, drugima je bitan dizajn.  Ono što objedinjuje sva očekivanja jeste kvalitet.


Budi Classy i plaćaj na rate!

Budi Urban i plaćaj na rate!

Budi Trendy i plaćaj na rate!


Kada nudimo rješenja svaki detalj nam je važan. Zato smo pripremili smo tri tipski različita kupatila koja su dio posebne ponude. Pomoći ćemo ti da kupatilo ne bude samo neophodna prostorija u domaćinstvu, već mjesto za uživanje.

Zakaži sastanak sa našim timom i počni da kreiraš svoje kupatilo iz snova uz posebne uslove finansiranja u saradnji sa NLB bankom, bez kamate i bez odlaska u banku.


Da li si Classy, Urban ili Trendy?

CLASSY

Sve više se u enterijeru kupatila koristi keramika imitacije mermera i drveta. Rimini kolekcija uz podnu keramiku Viggo daje kupatilu elegantan i klasičan izgled. Kombinacija ove dvije kolekcije može transformisati kupatilo u glavnu zvijezdu enterijera.

classy kupatilo


URBAN

Biti urban znači biti otvoren za promjene i lake izmjene. Kolekcije Antique Marble & Greentech sažimaju čistoću i ljepotu ovih prirodnih materijala sa karakteristikama modernosti i praktičnosti porcelanske keramike. Prateći zidnu i podnu keramiku mat crna završna obrada slavina i galanterije daje poseban pečat kupatilu i nudi dodatnu slobodu u finalnom dijelu dizajna. 

urban kupatilo


TRENDY

Kolekcija Verbier brenda Porcelanosa reprodukuje ljepotu prirodnog kamena, uz prednosti porcelana i keramike.

Za osiguranje pravog odabira zidne obloge Verbier asortiman nudi i zidni dekor Thao koji u sebi ima isprepletene trapezoide, u rasponu od 1-5 mm po dubini, pružajući gravitaciju, strukturu i finalni 3D trendy izgled kupatila.

Trendy kupatilo


Instagram: entextdoo

Linkedin: entext d.o.o.

Facebook: entextdoo


Adresa:
Bulevar 21. maja, Podgorica / Kotor Reževići


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!