Caffe slicica naslovne u zaglavlju sajta

DZT Banner GLC 470x90 EN

Praznična magija u rizortu One&Only Portonovi

Prvi One&Only rizort u Evropi poziva goste da proslave prazničnu sezonu u spektakularnom ambijentu uz jedinstvene programe /

Prvi One&Only rizort u Evropi – One&Only Portonovi, u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi u Herceg Novom, organizuje seriju prazničnih događaja, tokom decembra 2021. i januara 2022. godine.

„Pozivamo sve goste da radost praznične sezone osjete u One&Only Portonovi rizortu, uživajući proslavama i programima bez premca u spektakularnom okruženju. Od trenutka kada stignu, osjetiće bezbrižnost i entuzijazam novogodišnjih praznika, dok uživaju u potpunom osjećaju slobode sa porodicom i prijateljima“, kazao je Cristian Fumado (Kristijan Fumado), generalni menadžer rizorta One&Only Portonovi.

OO Portonovi Resort Main Lawn Detail Alt 0059 MASTER Small

Praznični događaji obuhvatiće interesovanja svih generacija. 12. decembra od 19 časova u lobiju rizorta biće upriličen ritual paljenja novogodišnje rasvjete i dekoracije, uz koktel sa generalnim menadžerom i novogodišnjom muzikom. 24. decembra i 6. januara biće organizovane večere na Badnje veče, od 18 časova. Božićni ručak biće upriličen 25. decembra i 7. januara od podna, dok će božićna večera biti organizovana istog dana od 18 časova. Najmlađi gosti će dočekati Djeda Mraza u lobiju hotela, 25. decembra u 10 časova izjutra. Pravoslavna Nova godina biće obilježena 13. januara prazničnom večerom od 18 časova.

Kruna prazničnog programa biće gala večera i žurka, u restoranu La Veranda, u rizortu One&Only Portonovi, 31. decembra od 20 časova. U 2022. goste će uvesti višestruko nagrađivane muzičke umjetnice Ana Stanić i Ivana Peters. Svoje mjesto tokom večere od 5 sljedova uz uparivanje vina, spektakularan vatromet i koncert do jutarnjih sati, gosti mogu rezervisati, mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na +382 31 691 001.

„Znamo koliko je One&Only Portonovi otmjen i ekskluzivan rizort, i veoma smo srećne što ćemo imati priliku da najsvečaniju noć u godini uveličamo svojom muzikom upravo tu. Sa još četiri vrsna muzičara, u glamuroznom ambijentu izvodićemo naše najveće hitove, kao i strane hitove osamdesetih i devedestih, a to je ono što najviše volimo da pjevamo. Očekujemo sjajnu zabavu, i svim gostima želimo zdravlje i ljubav“, izjavile su pjevačice Ana Stanić i Ivana Peters.

Ana Stanic Ana Stanić

Novogodišnju večeru koja obuhvata jela sa kopna i iz mora inspirisana Mediteranom i Crnom Gorom, kreirala je izvršna kuvarica rizorta One&Only Portonovi Nancy Kinchela (Nensi Kinčela). Rizort je takođe pripremio posebne smještajne ponude, za sve one koji prvog jutra 2022. godine žele da se probude na najekskluzivnijoj destinaciji na Jadranu.

Prvi praznični branč u 2022. rizort organizuje 1. januara 2022. od podna. Wellness centar Chenot Espace (Šeno Espas) će tokom januara staviti fokus na detoks programe kao i na dnevne treninge joge, aerobika i meditacija. Butik NEO u rizortu One&Only Portonovi će tokom decembra i januara imati posebne ponude modnih aksesoara regionalnih i inosranih brendova. Od 15. decembra do 7. januara najmlađi gosti rizorta imaće priliku da prave kućice od medenjaka sa iskusnim slastičarima.

Ivana Peters Ivana Peters

Portonovi, uskoro postaje najčarobnije mjesto na kome će gosti imati priliku da uživaju u prazničnim programima za djecu i odrasle. Od 4. decembra do 9. januara na Portonovi Marina trgu biće organizovan novogodišnji bazar, sa različitim gastro ponudama i zabavnim programima. Od 6. decembra do 7. januara u Portonovi Centralnom parku biće organizovane brojne aktivnosti za djecu. Izvanredan muzički program biće ponuđen kroz dnevne koncerte i to: 18. decembra nastupom Kneza, 23. decembra benda Senkina đeca, 25. decembra nastupom Petra Graša, 30. decembra nastupom benda Toć, a 31. decembra u finale 2021. godine DJ-a Peđa Radović će dnevnom zabavom uvesti sve posjetioce i goste. Posljednji koncert praznične sezone biće organizovan 8. januara nastupom Dejana Petrovića i Big Bend-a.


Svi programi otvoreni su kako za goste rizorta, tako i za posjetioce. Za programe One&Only Portonovi rizorta potrebno je napraviti rezervaciju mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na +382 31 691 001, dok je za programe u naselju Portonovi potrebno napraviti rezervaciju putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!