Caffe slicica naslovne pored logoa 217

Portonovi July Digital Banner Caffe Montenegro 712x95 2

Jedna od najboljih destinacija za vjenčanja u Južnoj Evropi je u Crnoj Gori

Drugom najboljom destinacijom za vjenčanja u Južnoj Evropi 2021.godine proglašen je hotel Regent Porto Montenegro na kongresu organizatora destinacijskih vjenčanja Destination Wedding Planners koji se održao od 9. – 12. novembra na ostrvu Rodos u Grčkoj.

Sedma edicija kongresa okupila je oko 350 profesionalnih organizatiora vjenčanja iz više od 75 zemalja a hotel Regent proglašen je drugim po redu najboljim izborom (First Runner Up) u izuzetno jakoj konkurenciji hotela i vila visoke kategorije koje imućna klijentela bira za svoje evropske destinacije za vjenčanja poput Villa Cimbrone, Nikki Beach Porto Heli, Four Seasons George V Paris, Falkensteiner Schloss Hotel i Fairmont Monaco.

DWP Marija Delibasic 2

„Raduje nas prepoznavanje hotela i Crne Gore kao destinacije za najglamuroznija vjenčanja današnjice te se radujemo što ćemo za brojne parove i u narednom periodu nastaviti biti sigurna i glamurozna luka iz koje će po prvi put isploviti u bračne vode. Ovakve vrste nagrada donose bitan faktor vidljivosti pred najboljim organizatorima vjenčanja današnjice koji za svoje klijente organizuju skoro pa holivudska vjenčanja. Sve ovo vidimo ne samo kao šansu za generisanje prihoda već i za kreiranje zajednice novih putnika u budućnosti koji Crnu Goru pamte po najljepšim momentima i emocijama.“  Izjavila je Marija Delibašić, direktorka prodaje hotela Regent.

DWP Regent Porto Montenegro nagrada

Raznovrsnost prirodnih ljepota, bogato kulturno-istorijsko nasljeđe, luksuzna ponuda hotela i pojednostavljene procedure sklapanja brakova i činjenica da se službeni brakovi registrovani u Crnoj Gori priznaju u svim zemljama svijeta prednosti su Crne Gore kao destinacije za organizaciju vjenčanja.

Direktorka prodaje hotela Regent učestvovala je na Kongresu uz predstavnicu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!