Caffe slicica naslovne pored logoa 216

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

Slatko, volim te slatko

Slatko, volim te slatko...su najčešće izazovne misli koje se roje tokom dana, baš kada treba pripremiti ozbiljan izvještaj, pripremiti ozbiljno izlaganje, održati čas ili prepakovati najnovije proizvode. I onda sasvim jasno, umjesto cifre, prave riječi ili simetrično postavljenog artikla u vašoj mašti projuri savršena torta, prekrasan čokoladni kolač ili strašno, strašno, sladoled. Nema tog umjetnika koji to može tako jasno prenijeti, kao vaša mašta, imaginacija, koja tome doda onaj savršen ukus koji pokreće lavinu divnih osjećanja, momentalno. Sve navedeno može momentalno izmamiti mistični osmijeh Mona Lize na vašem licu, za koji se u vašem okruženju pitaju što znači, a samo vi znate malu tajnu, kojoj se slatko u sebi smiješite.

DSC 4537

Ukoliko nijeste u prilici da brzo realizujete zamisao, mogu se desiti nekolika scenarija. Ili ćete u nekom momentu kada slika u mašti čili, odmahnuti glavom i vratiti se poslu. Naredna mogućnost je da sebi kažete, kada uradim, to, to i to, nagradiću sebe odlaskom na mjesto koje volim gdje me čeka omiljeni kolač. Najsrećnije rješenje je, u skladu sa tokom misli, ostaviti sve, jer zovu omiljenog slatkog, teško je odoljeti. I, što bi!

DSC 7114

Vi ste diva vašeg životnog skripta, posebna, jedinstvena, koja živi u skladu sa najboljom verzijom sebe. Skladno tome, birate mjesto posvećeno divi, za divu. Da, riječ je o Brigitte baru hotela Ramada Podgorica posvećenoj divi sredine dvadesetog vijeka, o kojoj se i danas govori, jer ni protok vremena ne može zamagliti jedinstveni šarm Brižit Bardo. Riječ je o savršeno harmoničnom, modernom ambijentu, koji skladom boja i art varijantom pridobija goste, na prvi susret. Umjetničke fotografije dive simetrično postavljene, momentalno privlače pažnju, jednako kao i veliko platno Romana Đuranovića jednog od najznačajnijih crnogorskih umjetnika.

DSC 4464

Smjestivši se udobno, shvatate da je savršen trenutak da se slatka maštanja pretoče u realnost. Otvarate jelovnik, koji plijeni pažnju raznovrsnošću i mogućnostima, ali tu ste da utolite slatku glad. Da li je štrudla sa jabukama i suvim šljivama, savršeno dopunjena cimetom, taman slatka koliko treba pravi izbor. Jer, ipak to najviše liči na onu koju spremaju baka ili mama. Ili je torta Opera koja ima najugodniju kombinaciju pistaća i malina, ukomponovana blago egzotičnim mirisima ono što ste vidjeli tokom maštanja. Da li je savršena čokoladna torta obogaćena varijacijama čokolade koju kada vidite, jedu i oči pravi izbor. Ili je to ipak super zanimljiv, a nekako neobičan kolač od urme koji oblikom bojom, kombinacijom toplo-hladno predstavlja savršenu poslasticu za vas.

DSC 1522

Dok traje dilema, unutrašnji dijalog, koji se ipak rješava na lagan način, kombinacijom nekoliko kolača vidite da, osim što uživate u savršenom ambijentu koji prija, imate najbolju uslugu sa osmijehom i profesionalnu. I vidite da je boravak kod dive učinio trenutak vašeg života spektakularnim, te dao motiv i razlog da se vraćate, jer slatko, volim te slatko...

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!