Caffe slicica naslovne pored logoa 200

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Nova morska oaza u uvali maslinjaka

U idiličnom ambijentu starih maslinjaka na Luštici, nadomak same plaže Žanjic koja slovi za jednu od najljepših, s najčistijom vodom na našem dijelu Jadrana, smješten je restoran Sailor. Simbolički, restoran je poput iskusnog mornara koji se odmara na kopnu u skrivenoj čarobnoj luci samo njemu znanoj, sa nogama u moru, čašom vina u ruci i sa dvogledom uperenim ka modroj pučini, brodicama na moru, galebovima iznad njega i nepomičnom dragulju što iz njega izranja - ostrvu Mamula… Uživa.

Stvoren za potpuno uživanje
Restoran Sailor je nova ugostiteljska priča na Luštici, a izgleda kao da je oduvijek tu, stopljen s njenim maslinjacima i zelenim zaleđem, tik uz obalu i plažu Žanjic - mali dragulj Mediterana. Žanjice su jednostavne i ljepota u prirodnoj jednostavnosti, lijepe u svojoj suštini upravo stvorene po mjeri čovjeka - pitoreskna uvala u kojoj se osjeća duh nekih starih vremena, ali i bogata istorija o kojoj svjedoče dvije njene stare crkvice…
Plaža Žanjic, od koje je restoran udaljen ni punih 10 metara, inače slovi za jednu od najljepših, sa najčistijim morem, i omiljeno je izletište turista smještenih u gradovima duž naše obale.

sailor zanjice2Ovdje ništa ne remeti morsku tišinu, samo doprinosi miru i spokojstvu na ovom mjestu koje vas uljuljkuje u najljepši morski san


Magija na prvi pogled
Da je riječ o mjestu koje će svakog gosta očarati na prvi pogled, uvjerila sam se i lično. I da nijesam “ciljano” pošla u Sailor svakako bih ga odabrala kao najljepše mjesto za potpun užitak na moru. A za taj potpun užitak o kome govorim, mnogo je važna hrana u restoranu. U svojoj ponudi restoran ima mediteransku, italijansku kuhinju, mesne specijalitete, vegeterijansku i vegansku hranu. Spravljanje hrane je bazirano na svježim, domaćim namirnicama.
U restoranu se mogu konzumirati kvalitetna crnogorska vina ali i pažljivo odabrane vinske etikete iz cijelog svijeta. Profesionalan tim osoblja u svakom momentu vam je na raspolaganju kako da vas ljubazno usluži, predstavi ponudu menija i pića, tako i da spremno odgovori na ostala pitanja koja turisti često postavljaju o Žanjicama i okolini. 

TEKST: SANJA GOLUBOVIĆ; FOTOGRAFIJE: RESTORAN SAILOR


 Opširnije u štampanom izdanju

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!