Caffe slicica naslovne pored logoa 196

DZT Banner GLC 470x90 EN

Amo da čistimo!

Nikšićko Pivo u novoj kampanji šalje važnu poruku /

Kad kažemo Crna Gora, jedna od prvih asocijacija je očaravajuća priroda. Prije 30 godina u cilju da očuvamo upravo takvu prirodu, Crna Gora je donijela Deklaraciju o ekološkoj državi. Danas, tri decenije kasnije, životna sredina suočava se sa brojnim izazovima. Otpad je jedan od najvećih, a nelegalna odlagališta otpada mogu se naći posvuda. Često ruže naše parkove, vidikovce, planine, rijeke, plaže...

S ciljem davanja doprinosa čistijoj životnoj sredini, Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko Pivo kao brend koji je oduvijek slavio čistu prirodu, pokrenuli su novu platformu Nikšićko Green. Prvi projekat u sklopu platforme je velika „Amo da čistimo“ kampanja.  

uz tekst 2

Šta nam poručuju Nikšićko Pivo i Who See?

Za ovu kampanju, Nikšićko Pivo ponovo je udružilo snagu sa poznatim hip hop bendom, Who See, sa kojim kroz pet originalnih aminiranih spotova šalje važne poruke o našem odnosu prema prirodi. „Na plaži gazim svašta što more izbači, kad udicu zabačim neko smeće se zakači, šut je preko krša, a kese su na drači, kad se to počisti evo pivo ja častim“, poručuju nam Nikšićko i Who See u jednom od spotova.

Limitirana serija limenki Nikšićkog Piva

Ove ekološke poruke našle su se i na posebnoj seriji limenki Nikšićkog Piva, koje su već u prodaji. Potrošači će takođe moći da daju svoj doprinos čistijoj prirodi - od svake prodate limenke Nikšićkog Piva iz ove limitirane serije jedan eurocent biće odvojen za drugu fazu kampanje, koja će obuhvatiti sanaciju nelegalnih odlagališta otpada u 12 opština. To su Nikšić, Podgorica, Cetinje, Herceg Novi, Kotor, Budva, Ulcinj, Žabljak, Plužine, Plav, Rožaje i Andrijevica.

cans copy

Pivara „Trebjesa“ je poznata po svom djelovanju u oblasti zaštite životne sredine, i to radimo ne samo u sopstvenom dvorištu kroz smanjenje svih negativnih uticaja, već i kroz brojne akcije sa partnerima i podršku inicijativama koje imaju za cilj da riješe neki ekološki izazov u zajednici. Kroz Nikšićko Green otključavamo snagu velikog brenda kakav Nikšićko Pivo jeste i stavljamo ga u funkciju borbe za čistiju prirodu, dopirući sa svojim porukama do ogromnog broja potrošača i partnera. Akcije čišćenja su dio rješenja, ali je jedino trajno i rješenje koje priroda zaslužuje postupna promjena svijesti a potom i loših navika u odnosu prema prirodi“, saopšteno je iz kompanije.

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!