Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi 2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro

I nastavlja da svijetli sjajem svojih zlatnih 5 zvjezdica Mediteranski đardin u srcu glavnog grada

Restoran Porto u Podgorici /

Restoran Porto ove godine proslavlja svoj jubilarni rođendan, a kontinuirani kvalitet tokom svih godina krunisan je petom zvjezdicom. Zadovoljni gosti, riječi hvale i brojna priznanja i nagrade doprinijeli su da restoran Porto postane poput gastronomskog muzeja koji posjećuju ljudi iz svih krajeva svijeta.

Restoran Porto je utemeljen na dvodecenijskom iskustvu istoimenog restorana u Budvi, i temelji ugostiteljske vrijednosti ovog čuvenog restorana, bisera ugostiteljske Jadranske obale, smještenog pri moru, nadomak zidina Starog grada.

SIV 8376

Podgorički restoran Porto nastavlja tradiciju kvaliteta i visokog ugostiteljskog nivoa svog budvanskog imenjaka u srcu glavnog grada Podgorice.

Restoran je autentična mediteranska oaza u centru grada, koja će vas uvjeriti da neprocjenjivu vrijednost imaju trenuci koji se pamte, trenuci koje dijelimo sa porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima, a koje vežemo za ambijent u kom se osjećamo prijatno i dobrodošlo!

0408 b

Restoran Porto već pet godina svojim kvalitetom, raznovrsnom gastronomskom i vinskom ponudom pruža potpuni ugođaj svim ljubiteljima vrhunskih ukusa i kvalitetnih vina iz svih krajeva svijeta.

Kvalitetu ponude, radu i posvećnosti svjedoče brojna priznanja i nagrade koje su za prethodnih pet godina dodijeljene restoranu.

DSC 3577Sa prijema nagrada na nedavno održanom Novosadskom sajmu

Osim priznanja za najbolji restoran u Podgorici koje je restoranu Porto dodijelila Turistička organizacija Podgorice, tu su i međunarodna priznanja za najviši nivo ugostiteljske usluge, za izuzetan vizuelni identitet restorana, za autentično hortikulturno uređenje restorana, za vrhunsku gastronomsku ponudu, za široku ponudu vrhunskih vina, za vrhunski kvalitet ponude ribljih specijaliteta i na kraju za kvalitetnu promociju i prezentaciju raznolike ponude ugostiteljskih sadržaja.


SIV 8387

Nastavljamo nakon 5 godina rada dalje svoju ugostiteljsku priču sa puno entuzjazma  i uvijek novih ideja i lijepih iznenađenja za vas.

Srećni smo zbog zadovoljstva svakog našeg gosta, pod svijetlima naših sjajnih 5 zvjezdica, čekamo vas na prijateljskom mjestu da najljepše momente provedete u ambijentu kakav zaslužuju momenti vaše sreće.

SIV 8683


Restoran Porto, Podgorica

Tel: +382 20 221 071

Mobile: +382 69 855 155

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!