Caffe slicica naslovne pored logoa 202

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

JACUZZI – pravi put do zvjezdice više

Da vaša turistička sezona počne na pravi način pripremili smo 25% popusta na odmah dostupne Jacuzzi hidromasažne mini bazene: Logde M i Logde L.

Misija: gostoprimstvo i turizam. Cilj postignut.

Proizvod kreiran za gostoprimstvo i turizam Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor. Drugim riječima, dizajniran je za veliku učestalost korišćenja u dobrom društvu. Njegov minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svaki vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje.

Prednosti legendarnog Jacuzzi® wellness-a Jacuzzi® je izumio hidromasažu te krenuo na put poboljšanja i razvoja koji traje već 50 godina: rezultat je jedinstvena i ekskluzivna tehnologija hidromasaže. To je razlog zašto Lodge vašim gostima može ponuditi potpun i učinkovit wellness, a sve zahvaljujući različitim sjedećim mjestima i tretmanima posvećenim različitim dijelovima tijela.

Prilagodljiv vašim potrebama Lodge se može prilagoditi specifičnim zahtjevima i ambijentu. Osnovni model može biti nadograđen i poboljšan različitim uređajima, opcijama i funkcijama, istovremeno smanjujući troškove upravljanja i održavanja.

Tehničke karakteristike naklonjene gostoprimstvu i turizmu Lodge je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Sve njegove kontrole su jednostavne za upravljanje i prilagođene korisniku.


 Kupovina mini bazena nije luksuz već investicija


Jacuzzi 02

Prednosti koje nudi Lodge postaju imovina vašeg objekta.

EKSKLUZIVNI DIZAJN

Lodge objedinjuje glamurozan izgled s nenadmašno prostranim komforom wellness doživljaja čime spaja ljepotu i ugodu.

PORODIČNI WELLNESS

Lodge ima 4 sjedeće pozicije na različitim visinama + 1 dječIje sjedalo, kao i različite hidromasažne tretmane.

WELLNESS & UDOBNOST

Lodge pretvara svaki wellness tretman u jedinstveni doživljaj te nudi dodatno zadovoljstvo i užitak zahvaljujući podvodnom, višebojnom unutrašnjom LED rasvjetom.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA & PRISTUP

Lodge je opremljen velikom platformom, čime je osiguran lagani ulazak i izlazak, a smještena je da osigurava dovoljno mjesta za sjedenje i upravljanje hidromasažnim bazenom bez prekidanja užitka. Uz to što je Lodge potpuno jednostavan za upotrebu, neke dodatne funkcije mogu se zaključati na način da samo glavne kontrole ostanu aktivne i dostupne tokom korištenja.

UDOBNOST & SIGURNOST

Lodge garantuje nenadmašnu udobnost i potpunu sigurnost zahvaljujući integrisanoj stepenici, protivtukliznim površinama i sastavom drenaže unutrašnje površine.

Lodge nudi mjesta na različitim visinama uz prilagođene wellness tretmane s 20 hidromasažnih vodenih mlaznica i 10 vazdušnih mlaznica (blower mlaznica).

10 vazdušnih mlaznica (blower) Mnogo opuštajućih mjehurića za pjenušav učinak.

20 hidromasažnih vodenih mlaznica

Snažna, intenzivna i sjedištima prilagođena hidroterapija usmjerena na leđa i ostalu grupu mišića


Lodge hidromasažni bazen osmišljen za gostoprimstvo i turizam


GARANCIJE IZUZETNE HIGIJENE

Voda u Lodge-u tretira se i održava uz pomoć „skimmer“ filtracije preko filter uložaka čime se pruža potpuna sigurnost. Takođe je moguće dodatno instalirati provjerene sastave naziva ClearRay® i Performance Pack (pješčani filter) za intenzivnu upotrebu većeg broja korisnika.

HIDROMASAŽNI BAZEN ZA CIJELU SEZONU

Zahvaljujući sistemu grijanja, Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tokom cijele godine, bez obzira na vremenske uslove.

SPREMAN ZA UPOTREBU

Lodge se prazni za manje od 20 minuta, čime osigurava brže čišćenje i pripremu za ponovnu upotrebu te smanjuje broj potrebnog osoblja i štedi vrijeme. Lodge je spreman za upotrebu za manje od 6 sati.

VRIJEME PRIPREME

5h 40 min Brzo pražnjenje ~ 20 min Čišćenje ~ 30 min Punjenje ~ 50 min Grijanje i dezinfekcija ~ 240 min

TOPLINSKA IZOLACIJA I UŠTEDA ENERGIJE

Termo-izolacijski pokrov prošiven čvrstim šavovima i rukohvatima za jednostavno rukovanje, održava ugodnu temperaturu vode, umanjuje gubitke energije i štiti od kontaminacije vode. Kao opcija za najhladnija područja, naš Winter Pro Kit (dodatna zimska izolacija obloge) garantira najbolju toplinsku izolaciju uz najmanje gubitke i smanjenu potrošnju energije.


Generalni distributer za Crnu Goru ENTEXT d.o.o.

Uz kupovinu ENTEXT vam nudi:

  • Besplatne konsultacije u odabiru, pripremi i predinstalaciji
  • Besplatan transport do lokacije
  • Preporuku licenciranog Jacuzzi instalatera za ugradnju

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!