Caffe slicica naslovne pored logoa 200

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Regent Porto Montenegro: Zimski ples mirisa i ugođaja

Uvijek korak ispred, tim sektora hrane i pića hotela Regent svojim inovativnim gastronomskim idejama pleše (tango), kombinuje ljepotu vizuelne prezentacije domaće kuhinje i unikatnu ponudu adaptiranih inostranih delikatesa. Upravo ta igra toplih mirisa i ukusa ove zime prisutna je u omiljenom Regentovom kutku domaćih i stranih gostiju – restoranu Gourmet Corner.

Cheese FondueFONDUE OD SIRA
Ovaj delikates bogate arome kombinuje sireve Comte Tomme de Franche i Emmentaler Grand Cru, a Regent je jedini koji ga nudi u Crnoj Gori

 

Prvi plesni korak i prošlogodišnja inovacija, fondue od sira je pravi gastronomski doživljaj te idealan dodatak ugodnom druženju uz pogled na marinu i zaliv. Ovaj delikates bogate arome kombinuje sireve Comte Tomme de Franche i Emmentaler Grand Cru, a Regent je jedini koji ga nudi u Crnoj Gori. Izgovor za druženje može biti nova ponuda hotela Regent i to Prossecco & slani zalogaji kao savršena kombinacija pjenušca, brie sira, mini brioche hljeba, kruške i badema.

Prosecco and SavouryPROSSECCO & SLANI ZALOGAJI
Savršena kombinacija pjenušca, brie sira, mini brioche hljeba, kruške i badema

Sljedeći korak u “gastronomskom” plesu je nova posebna ponuda napitaka od kafe, kao idealan izbor za opuštajuća popodneva. Latte (bijela kafa) sa ukusom bundeve u svijetu poznat kao “pumpkin spice latte” dodatno je začinjen, što mu daje resku ljutinu i dašak toplote, te je brzo postao omiljeni topli napitak naših gostiju. Španska kafa, sasvim je inovativna kombinacija ruma i likera od kafe, uz dekoraciju od šlaga i trešnje na vrhu. Druga interesantna kombinacija je Hot Gin Toddy, napitak koji pored zdravih namirnica poput limuna i kamilice uključuje i džin, siguran odabir koji budi sva čula. Ukuse toplih napitaka, ponekad mogu zamijeniti ukusi Dalekog istoka: ljubitelji japanske kuhinje svakog mjeseca ove zime, imaće po jedan Sushi i sashimi dan. Užitak u dobro poznatim rolnicama Dalekog istoka rezervisan je za 22. novembar, 9. januar i 20. februar.

Pumpkin Spice LattePUMPKIN SPICE LATTE
Idealan izbor za opuštajuća popodneva

Tokom decembra i januara, Regent predstavlja već tradicionalnu ponuda čuvenog Regentovog kuvanog vina sa cimetom i keksa sa biberom, što je odlična uvertira prazničnoj atmosferi.

Sedmu godinu za redom, proslava nekadašnjeg jugoslovenskog praznika, Dana Republike, biće upriličena 29. novembra, u Library Bar-u hotela Regent. Po riječima naših gostiju, ove se večeri, hotelu Regent dodaje i “šesta” zvjezdica. Dobar provod će biti osiguran uz poštovanje mjera NKT–a te će shodno navedenom broj posjetilaca biti ograničen.

Praznike i sam kraj godine, hotel Regent će tradicionalno obilježiti Božićnim bazarom u okviru kojeg će se predstaviti male zanatske radionice, proizvođači rukotvorina, prirodne kozmetike, džemova, ulja i umjetničkih djela manjeg formata. Na posebnom štandu hotela, posjetioci će uživati u gastro ponudi kuvanog vina, raznih vrsta kolača, priganica, tople čokolade, kafe i čajeva nesvakidašnjih ukusa. Ručno pravljeni Djeda Mrazovi i Snješko Bijelić od čokolade mogu biti savršen poklon najmilijima.

Bazar će biti održan dva vikenda za redom: 19. i 20. decembra i 26. i 27. decembra. Dvadesetog decembra nastupiće “Kira” bend i muzičkom dimenzijom upotpuniti vrijeme Božića i darivanja. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku za druženje u susret praznicima, priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali. Božićni dan 25. decembra i 7. januara Regent hotel će dočekati ponudom za svečani ručak od tri slijeda.

Romantic amenities
Valentines sweets14. FEBRUAR
romantična večera od tri slijeda Svako jelo biće posluženo na drugoj lokaciji unutar hotela.

Elegantnu verziju posljednje noći decembra donosi Murano restoran sa večerom od 5 slijedova. Elegantnom večerom i muzikom uživo ispratiće se 2020. Februar je u znaku ljubavi, a 14. dan ovog mjeseca u Regent-u donosi romantičnu večera od tri slijeda. Svako jelo biće posluženo na drugoj lokaciji unutar hotela, uz bokeške ljubavne legende i muzičku pratnju Acoustic Dua i Jelene Matisorović.

Ples mirisa i ugođaja nastavlja se i u Regent Spa centru koji je ove zime hram njege sa inoviranim Spa menijem, te posebnim sezonskim ponudama. Listu inoviranih tretmana odlikuje fuzija filozofija Istoka i Zapada dok posebne ponude aktuelne ove zime u fokus stavljaju toplotu i snagu vulkanskog kamenja, meda i čokolade.

Toplinu nosi masaža vrućim kamenjem u sklopu Autumn Warmth paketa, dok ljubitelji slatkih tonova mogu da se odluče za njegujući Sweet & Soft tretman sa medom i čokoladom. Kratak predah nakon radne sedmice ili pak nakon važnog poslovnog sastanka, može biti jedan od tretmana u okviru Me Time ponude.

*Održavanje Yu Night proslave će biti naknadno potvrđeno u zavisnosti od epidemiološke situacije u zemlji i u skladu sa mjerama NKT-a. 

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!