Caffe slicica naslovne pored logoa 200

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Restoran Vista Vidikovac u Budvi - Mjesto gdje magija ne prestaje

Da je Kadmo, mitski heroj i po predanju osnivač Budve, birao mjesto sa kog će uživati u posmatranju svog grada, to bi bez sumnje bilo mjesto na kojem se danas nalazi restoran&bar sa pet zvjezdica Vista Vidikovac!9Smješten na uzvišenju iznad Starog grada, svoje goste već na početku očarava prekrasnim pogledom koji se sa njegovih terasa pruža na Stari grad i Budvu. Na prelijepe budvanske plaže i ostrvo Sveti Nikola. I tada kreće magija… Dočekuje vas ljubazno osoblje restorana, maksimalno posvećeno vašem ugođaju i spremno da vam u svakom pogledu izađe u susret. Riječ je o vrhunskim profesionalcima, koji će vam svojim poznavanjem hrane i pića pomoći, da uz predivan pogled uživate u specijalitetima naše kuhinje. I to je trenutak za novu magiju - magiju ukusa u Visti! Bilo da ste ljubitelji morskih plodova i jela od ribe ili specijaliteta međunarodne kuhinje, koja se služe u najpoznatijim svjetskim restoranima, meni restorana Vista Vidikovac će vas oduševiti! 231BILO DA STE LJUBITELJI MORSKIH PLODOVA I JELA OD RIBE ILI SPECIJALITETA MEĐUNARODNE KUHINJE, KOJA SE SLUŽE U NAJPOZNATIJIM SVJETSKIM RESTORANIMA, MENI RESTORANA VISTA VIDIKOVAC ĆE VAS ODUŠEVITI!


Pobrinuli smo se da zadovoljimo i najistančanije ukuse gostiju, pa tako i oni koji preferiraju vegansku hranu, mogu biti sigurni da će uživati. Naši majstori u kuhinji svako jelo pripremaju sa posebnom pažnjom i to od najkvalitetnijih proizvoda, čime smo sa pravom zaslužili da ponesemo titulu restorana sa pet zvjezdica. To znači da brinemo o svakom detalju. A, upravo detalji stvaraju magiju ukusa u Visti! Magiju, koju će dodatno pojačati bogata vinska karta sa preko 50 domaćih, regionalnih i svjetskih brendova. Kao i koktel lista, sa koktelima koji su pravi izbor za osvježenje, dok sa naših terasa uživate posmatrajući Stari grad ili plažu Mogren.7 copyJEDNO OD NAJPOPULARNIJIH MJESTA U BUDVI ZA ORGANIZOVANJE RAZLIČITIH VRSTA PRIVATNIH I KORPORATIVNIH DOGAĐAJA. BILO DA ZA SVOJE VOLJENE ŽELITE DA ORGANIZUJETE PROSLAVU ROĐENDANA ILI DA KAŽETE NAJVAŽNIJE „DA“ U ŽIVOTU, VISTA JE PRAVI IZBOR!
85

Postoji još nešto po čemu je restoran Vista Vidikovac prepoznatljiv. A, to je da smo jedno od najpopularnijih mjesta u Budvi za organizovanje različitih vrsta privatnih i korporativnih događaja. Bilo da za svoje voljene želite da organizujete proslavu rođendana ili da kažete najvažnije „da“ u životu, Vista je pravi izbor! Razlozi za to su, uz nestvarno lijep pogled i vrhunska jela i činjenica da restoran može da ugosti više od 500 osoba. Takođe, posjedujemo i savremenu tehničku opremu (projektor, ozvučenje, rasvjeta), koja zadovoljava kriterijume i najzahtjevnijih korporativnih i drugih događaja. Sve u svemu, Vista je mjesto sa kojeg su počele mnoge uspješne priče. Kako u ljubavi, tako i u poslu. I sa tim se ponosimo! Konačno, ako želite da osjetite magiju koju smo opisali, posjetite nas! Jer, to je magija zbog koje su svi koji su jednom posjetili restoran Vista Vidikovac, poželjeli da se vrate. I vi ćete! 


RESTORAN VISTA VIDIKOVAC
Jadranski put bb Budva, Montenegro
Kontakt broj za rezervacije: +382 69 180 180
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.vistavidikovac.me

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!