Caffe slicica naslovne pored logoa 217

Portonovi July Digital Banner Caffe Montenegro 712x95 2

Pogledajte koji vas događaji očekuju ovog proljeća u Portonovom

Portonovi proljećna saga počinje 28. aprila, kada je planirano otvaranje bazara, od 17h, a atmosferu će zagrijati DJ Danilo Radusinović od 18h. 

Od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu očekuje vas raznovrsniji izbor hrane i pića nego ikada. Imaćete priliku da posjetite kućice i prepustite se raznim slanim i slatkim specijalitetima, uz izbor osvježavajućih pića koji će biti na raspolaganju da upotpune vaše kulinarsko iskustvo. Pored proljećne ponude bazara, restorani i barovi u Portonovom ugostiće sve oni koji odluče da vrijeme provedu u lijepom ambijentu i na sada već dobro poznatim mjestima koja donose ukuse iz svih krajeva svijeta.

Portonovi 1

U subotu, 29. aprila, simbolično obilježavamo Međunarodni dan plesa pa će posjetioci u Portonovom uživati uz latinoameričke zvuke, i u zabavi tokom dnevne žurke uz milongu i salsu zajedno sa školom plesa Buena Vista i nastupom Havana Girls trija.

Najmlađi posjetioci biće oduševljeni 30.aprila kada ih očekuju dječije igre i poligoni, od puzijade za najmlađe do BlazePod takmičenja za starije. Prijave za zainteresovane i više detalja o Portonovi dječijem danu koje organizuje Portonovi Training Studio i Smart Gym možete pronaći ovdje.

Istog dana, u popodnevnim časovima, Portonovi organizuje i turnir u jednoj od najpopularnijih društvenih igara – Čovječe ne ljuti se, a veličina pijuna u ovoj igri bi vas mogla iznenaditi.

Portonovi 3

Portonovi 5

Ljubitelje naših dobropoznatih starih automobila i jugonostalgije, obradovaće tura Ex-Yu automobilima od Portonovog to Titove vile i nazad, u perfektno očuvanim vozilima koje u Boku dovodi North Tour Montenegro, će biti održane 1. i 2. maja. Prijave za zainteresovane i više detalja možete naći ovdje

Portonovi 7

Od muzičkih nastupa tokom Proljećne sage, izdvaja se koncert jedne od najdražih zvijezda regiona – Jelene Rozge, koja će nastupiti sa svojim bendom 1. maja na Portonovi marina trgu . 2. maja posjetioce će u večernjem terminu zabavljati DJ Peđa Radović uz EX-YU zvuke.

Portonovi 6

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!