Caffe slicica naslovne pored logoa 214

2024 April Cafe Montenegro digital banner v2

Slavimo ljubav u hotelu Regent Porto Montenegro

Da li ste se uželjeli romantičnih momenata sa voljenom osobom? Pravo je vrijeme da slavimo ljubav, zato će Porto Montenegro od 10. do 19. februara postati vaša “Luka ljubavi”, uz posebnu ponudu “Nedjelja ljubavi”, koju je za vas, u znak obilježavanja Dana zaljubljenih,  pripremio hotel Regent Porto Montenegro.

U okviru posebne ponude, u periodu između 10. i 19. februara, pored specijalne cijene za noćenje sa doručkom u elegantnim sobama premium kategorije, gosti će odmah po dolasku moći da uživaju u poklonu dobrodošlice, brižljivo odabranom pjenušavom vinu prosecco i čokoladi ekskluzivne proizvodnje.

Unesite dašak gracioznosti i glamura u svoju svakodnevicu i oslobodite se nagomilanog stresa od velikog broja obaveza i zahtjevne dnevne rutine uz nadaleko prepoznato gostoprimstvo našeg osoblja. U okviru ove posebne ponude ne propustite užitak Regent Spa &Wellness-a a koji njeguje cjelovit pristup podmlađivanju, a koji vam je na raspolaganju tokom boravka u hotelu. Masaža za parove dostupna je uz 30% popusta, a besplatna flaširana voda, kafa i čaj biće raspoloživi tokom cijelog boravka.

Valentine 970x250

Izvan ove ponude, možete rezervisati i romantičnu večeru u fine dining restoranu Murano, u kojem ćete uživati u skulpturama od originalnog murano stakla. Očekuje vas meni od tri slijeda, te flaša pjenušavog vina prosecco, za samo 45 eura po osobi uz dodatak naknade za uslugu od 10%. Okružite se romantičnom večernjim ambijentom ovog prelijepog restorana uz muziku uživo sa internacionalnim tematskim repertoarom i proslavite svoju ljubav sa stilom.

Prodavci u naselju Porto Montenegro će u ovom periodu ponuditi specijalne promocije i popuste, čineći boravak savršenom šoping prilikom. U okviru programa naseljem će prodefilovati Gradska muzika i mažoretkinje koje će vas podsjetiti na autentičnu  tradiciju ovog podneblja.

Hotel Regent je u potpunosti posvećen zadovoljstvu i udobnosti svojih gostiju, a ponudom “Nedjelja ljubavi”, želimo da damo mali doprinos stvaranju vaših najromantičnijih uspomena. 

Pogledajte naše ponude koje slijede.

Za sve potrebne informacije, molimo kontaktirajte Regent Hotels na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili na telefon broj +382 32 660 660.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!