Caffe slicica naslovne pored logoa 200

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Hotel Regent u znaku žena

Jedan od najboljih hotela u regionu, po mišljenju iskusnih putnika i međunarodnih medija, u svojim menadžment redovima ima upravo žene.

 „Na većini menadžerskih pozicija u Upravi hotela su upravo žene. Njihovi poslovni rezultati u hotelu Regent su dokazani kroz više godina rada te su svoj profesionalni put vezale za razvoj poslovanja hotela. Čast nam je predstaviti menadžerke hotela Regent: Tanja Čolaković je zadužena za besprekorno funkcionisanje Spa centra, Iva Bokan i Tijana Krtić vode Sektor recepcije, Marija Delibašić je direktorica sektora prodaje, Sanja Stojanović vodi tim za grupe i događaje, Elena Ljiljanić - PR & Marketing, Carmen Cristea, direktorica finansija na nivou regiona, Sanja Vujačić, šefica računovodstva a najzanimljivije je što zvanje konsijerž menadžer koje tipično u hotelskoj industriji pripada muškim kolegama uspješno nosi Tivćanka Jelena Slijepčević.“ - navela je Žana Zeković, direktorica ljudskih resursa i dodala:

„Tema ovogodišnjeg internacionalnog dana žena je Razbiti predrasude (#BreakTheBias) u smislu slanja poruke za kreiranja svijeta koji je raznolik, pravičan i inkluzivan i podrazumjeva ravnopravnost žena. Tim hotela Regent je već razbio predrasude.“

Dame menadzment tima hotela Regent Porto Montenegro

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!