Caffe slicica naslovne pored logoa 200

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Zimska čarolija u One&Only Portonovi rizortu

Ultra-luksuzna avantura na crnogorskoj obali /

Smješten u Portonovom u Herceg Novom, One&Only Portonovi je dragulj jadranske rivijere. Okružen ljepotama Bokokotorskog zaliva, boravak u One&Only Portonovi rizortu nudi odmor na samoj obali mora, restorane svjetske klase i pionirski wellness.

Smjenom godišnjih doba One&Only Portonovi se pretvara u zimsku čaroliju, sa toplim kaminima u svakoj prostoriji kao odjekom crnogorske tradicije okupljanja oko ognjišta. U ponudi je i mnoštvo luksuznih aktivnosti prilagođenih hladnijim mjesecima, od zdravlja i wellness-a do gastronomskih putovanja i avantura na otvorenom.

OO Portonovi Wellness Chenot Espace Couples Suite Landscape 0893 MASTER

OO Portonovi Wellness Chenot Espace Espace Waiting 0815 MASTER

Iskustvo zimskog wellnessa

Za one koji žele da posvete svoj boravak ozbiljnoj zdravstvenoj reviziji, One&Only Portonovi je jedna od najsveobuhvatnijih wellness destinacija u Evropi. U svojoj potrazi za unaprjeđenim iskustvom zdravlja i fitnesa, One&Only je kroz saradnju sa švajcarskim brendom Chenot, globalnim pionirom u oblasti wellness-a, kreirao Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu. Ovaj lukzuzni spa centar na 4.000 metara² nudi gostima intenzivno i transformativno putovanje detoksikacije i resetovanja tijela, zasnovano na renomiranoj Chenot metodi®.

Chenot Espace posjeduje 27 soba za pojedinačne tretmane i ekskluzivnu sobu za tretmane parova s džakuzijem. Dostupni su i posebni prostori za hidroterapiju i krioterapiju, sa dvije zone za opuštanje, parnim kupatilom, saunom i zatvorenim bazenom. Petnaest soba i tri apartmana nalaze se odmah iznad spa centra, nudeći privatnost i laku dostupnost gostima koji ostaju na dužem programu. Dodatni sadržaji uključuju orijentalni hamam, kozmetičke tretmane, te frizerski salon i brijačnicu Barber&Blade.

OO Portonovi Wellness Chenot Espace Indoor Pool Low Angle 1390 MASTER

Osnovni program Henrija Šenoa (Henry Chenot), Advanced Detox, sastoji se od specijalizovanih medicinskih konsultacija, naprednih dijagnostičkih testova, plana ishrane zasnovanog na biljkama i ciljanih terapeutskih tretmana, sa ciljem da se podstakne dubinsko pročišćavanje i detoksikacija organizma. Cio program je naučno osmišljen za povećavanje vitalnosti gostiju i njihovo optimalno zdravlje. Fundamental Detox je strateški prateći program za one koji su već prošli naprednu detoksikaciju u posljednjih šest mjeseci i željeli bi da zadrže njen učinak. Oba programa traju po šest dana.

Tokom zimskih mjeseci, gosti takođe mogu da odaberu posebni četvorodnevni Chenot program De-Stress & Recharge koji za cilj ima da stimuliše oporavak tijela te obnovi vitalnost i nivoe energije. Specijalizovani medicinski stručnjaci procjenjuju potrebe pojedinca i kreiraju personalizovani plan efikasnih tretmana koji uklanjaju stres i povećavaju energiju. Za one koji preferiraju kraće programe, gosti mogu birati sa opsežne liste tretmana od kojih se svaki zasniva na Chenot metodi®.

OneOnly Portonovi LIFESTYLE DAY2 Hiking Him Her StoneBeach 4380 MASTER

Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu omogućava gostima da prilagode svoje iskustvo prema trajanju i programu. Sami ili uz partnera, mogu učestvovati u treninzima i Chenot dijeti koju su razvili Chenot nutricionisti i koja je u potpunosti je na diskreciji svakog gosta. Za one koji su manje skloni da se pridruže opsežnom svakodnevnom programu, na raspolaganju je i niz ugodnih estetskih iskustava, kao što su Chenot Detox masaža ili Chenot Purifying Detox tretman lica.

OneOnly Portonovi FB LaVeranda Breakfast BakerySelection 1304 MASTER

Zima na Jadranu 

Sa svojim dramatičnim planinskim pejzažem i plavetnim vodama, Boka je savršena tačka za otkrivanje zimskih čari koje nudi jadranska obala, od šetnje starim gradovima i uživanja u tradicionalnoj kuhinji, do obilaska neotkrivenih mjesta u zalivu i okolini. Stručni tim One&Only Portonovi rizorta pripremio je veličanstvenu kolekciju zimskih aktivnosti za radoznale putnike: od živopisnog izleta do Perasta i Kotora, autentične ture Skadarskim jezerom uz degustaciju vina, do posjete Dubrovniku, jednom od najljepših gradova na istočnoj obali Jadrana. Slikovita vožnja do Nacionalnog parka Durmitor, kanjona Pive i panoramskog pogleda na planinske pejzaže Durmitora otkriva sve čari sjevera Crne Gore, dok posjeta Budvi i Paštrovićima otkriva najbolje crnogorske specijalitete kroz specijalni kulinarski doživljaj.

OO Portonovi Tapasake Restaurant Food 09093

Zimska gastronomija

Oni koji više vole da se prepuste i uživaju u hladnijim mjesecima otkriće u One&Only Portonovi rizortu gastronomsko utočište, uz restorane svjetske klase i vrhunske ukuse Jadrana.

OO Portonovi Tapasake Restaurant Food 09217

La Veranda je šampion domaćih sastojaka i stilova inspirisanih crnogorskom hranom, sa otvorenom kuhinjom i stanicama za kuvanje uživo. Vikendima Tapasake služi fuzionu kuhinju koja kombinuje ukuse inspirisane različitim svjetskim tradicijama, s posebnim fokusom na elemente Japana i azijskih kultura. Ovu vrhunsku kuhinju prati i revolucionarna miksologija, a centralni dio zauzimaju azijski kokteli i japanski sake u svojoj izvornoj formi. Smješten u lobiju, udoban Caminetti bar dočekuje goste privlačnom atmosferom i kaminima, sa prostranim pogledom na terasu, vrtove i more, uz jednako opsežnu listu pića. Ovdje gosti mogu da uživaju u kuvanom vinu i dekadentnom izboru vrhunskih čajeva, da pohađaju masterclass sa vrhunskim kuvarima, ili degustiraju velik izbor vina i rakija.

OneOnly Portonovi FB Veranda WineCellar 539 MASTER

Ljubav u Boki

Ovog februara, zaljubljeni mogu proslaviti svoju ljubav na najpoželjnijoj adresi na Jadranu. One&Only Portonovi rizort je kreirao posebnu ponudu za nezaboravne romantične momente na Dan zaljubljenih. Gosti su pozvani da po specijalnim uslovima uživaju u luksuznim sobama, apartmanima ili vilama od u periodu od 11. do 16. februara, okruženi pucketanjem kamina i ljepotom Bokokotorskog zaliva. Posebne pogodnosti uključuju rani check-in i kasni check-out, specijalnu večeru za dvoje uz uparivanje s vinom, korišćenje spa centra, te romantične aranžmane u sobama. 

OneOnly Portonovi LIFESTYLE DAY4 Dinner Shot Her Him 21036 MASTER

OO Portonovi Resort Arena Ballroom Wedding 0304 MASTER

Konferencije i događaji

One&Only Portonovi je idealna lokacija za proslave ili korporativne događaje, s izuzetnim izborom stilizovanih prostora. Veličanstvena sala Arena, kapaciteta do 120 gostiju, savršen je prostor za veće zabave, dok je Maska šik soba za sastanke ukrašena šarmantnom bibliotekom i arhitektonskim detaljima, podižući svaku konferenciju na viši nivo. Scena, prikladno nazvana zbog svojih upečatljivih prozora koji uokviruju pogled na rizort, savršena je lokacija za sastanke odbora ili intimna druženja. Krunski dragulj One&Only Portonovi rizorta je Villa One – oaza s neometanim pogledom na Bokokotorski zaliv i vrhunskom privatnošću. Vila se može pretvoriti u ambijent iz snova za događaje, ugostivši do 30 gostiju za okruglim stolovima. Vila One ima tri spavaće sobe, privatni bar i prostrani vrt. Stručni tim u rizortu na usluzi je za pomoć u planiranju besprijekornog korporativnog događaja ili usavršavanju bilo kog detalja za nezaboravnu proslavu.

OO Portonovi Resort Scena Boardroom 0195 MASTER

OneOnly Portonovi Drone 1362 MASTER


Za više informacija i rezervacije možete posjetiti oneandonlyportonovi.com


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!